بینه‌ر

«روانگە» جزو پنج مجله برتر ایران قرار گرفت

به گزارش بینەر به نقل از دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی، مجلەی کردی – فارسی روانگە بە مدیر مسئولی و صاحب امتیازی ایوب محمدنژاد که مدت یک سال و نیم است در دانشگاه علوم پزشکی تبریز چاپ و منتشر می‌شود، برگزیده‌ی مرحله‌ی سوم داوری مجلات دانشجویی کشور در رسته‌ی اجتماعی گردید و جزو پنج مجله برتر ایران قرار گرفت.

براساس این گزارش در مرحله نهایی داوری، ١٠ اثر برگزیده هر رسته با حضور اساتید و پیشکسوتان روزنامه‌نگاری در محل دبیرخانه جشنواره «تیتر ١٠  مورد بررسی و داوری قرار گرفت و در نهایت نامزدهای نهایی در رسته‌های مختلف تعیین شدند.

این مجله همچنین در رسته‌های مختلف تیتر، سرمقاله و یادداشت، مصاحبه و گرافیک و صفحه‌ آرایی جزو نشریات برگزیده کشور قرار گرفت.

مدیرمسئول «روانگه» در این بارە اظهار داشت: این موفقیت حاصل زحمات شبانه‌روزی بنده و دوستان عزیزم بود، کار و هدف والایمان را باور داشتیم، راه سختی را در پیش گرفتە بودیم، با سیل عظیمی از بدقولی‌ها و بی‌توجهی‌ها همراه شدیم. این اتفاق خوب هرچند باعث فراموشی این سختی‌ها نمی‌شود اما خرسندیم کە شرمندە‌ی تاریخ نشدیم و در دوران جوانی و دانشجویی، در حد بضاعت خود راه خدمت را برگزیدیم و توانستیم صدای بی‌صدای مردمانمان باشیم. مجلات دو زبانه آن هم با این حجم کار و کیفیت بالا، حوصله، صبر و دلسوزی زیادی می‌خواهد. 

ایوب محمدنژاد ضمن احساس خرسندی از بازتاب مسائل و مشکلات جامعە‌ی ایران با رویکرد مناطق کردنشین اضافه کرد: کولبری و معیشت مرزنشینان، هویت و مسئله‌ی زبان مادری، بررسی مسئله‌ی انفال و بمباران شیمیایی حلبچه و سردشت، کودکان کار، پناهندگی، دستفروشی، بررسی کمپین‌های زیست محیطی و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد، نگاه به حقوق و خواسته‌های اقوام و مذاهب ایران، درخواست اجرای اصل پانزدهم قانون اساسی کشور، و… از کمترین کارهایی بود که مجله‌ی روانگه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طی این یک سال و اندی از عمر خود انجام داده است. 

محمدنژاد در ادامه افزود: روانگه، مجله‌ای کاملا ابتکاری و با ایده‌ها و موضوعات جدید و جذابی می‌باشد که از روی جلد تا پشت جلد آن، در برگیرنده‌ی حرف‌ها و ناگفته‌هایی از زندگی اجتماعی و دردهای طبقه‌ی متوسط به پایین جامعه‌ی ایران است، لازم به ذکر است که به عرض برسانم، این مجله در دو بخش ادبی و فرهنگی هم با رویکرد مناطق کردنشین، فعالیت داشته است.

جشنواره‌ی «تیتر ١٠» با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی جهت ارتقای روزنامه‌نگاری تخصصی از طریق معرفی چهره‌های موثر این گونه نشریات به جامعه رسانه‌ای کشور و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است تاریخ دقیق و محل برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره متعاقبا اعلام می‌شود.

خروج از نسخه موبایل