بینه‌ر

«قطب الدین صادقی» عضو هیات علمی جایزه ادبی «پروین» شد

به گزارش پایگاه خبری هنری بینه‌ر به نقل از مهر، پس از برگزاری دومین جلسه هیات امنای هفتمین دوره جایزه ادبی پروین اعتصامی، پنج عضو هیات علمی این جایزه شامل قطب‌الدین صادقی، فیروز زنوزی جلالی، مریم جلالی، سودابه امینی و زهرا حیاتی معرفی شدند.

قطب‌الدین صادقی، نویسنده، کارگردان تئاتر و بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۱۳۳۱ در سنندج است. او که دکترای هنرهای نمایشی را از دانشگاه سوربن فرانسه گرفته، از سال ۱۳۶۴ در دانشگاه تدریس می‌کند.
دکتر صادقی نوشتن پنج کتاب، هشت نمایشنامه و فیلمنامه، سه اثر ترجمه‌ای و بیش از ۶۰ مقاله پژوهشی را در کارنامه دارد. او شاگردانی را در عرصه هنر تربیت کرده است و از چهره های تاثیر گذار در عرصه ی هنرهای نمایشی و سینمایی است.
انتخاب داوران، نظارت بر روند علمی و محتوایی جایزه و جزییات برگزاری بخش‌های جنبی و … از وظایف هیات علمی هفتمین دوره جایزه ادبی پروین اعتصامی اعلام شده است.
گفتنی است جایزه ادبی پروین اعتصامی، «به صورت دو سالانه به آثار انتشار یافته در زمینه ادبیات داستانی به زبان فارسی در ایران توسط خانه کتاب ایرانکه نهادی مستقل، غیردولتی و غیرانتفاعی است، اعطا می‌شود.
این جایزه این جایزه با هدف بزرگداشت مقام و شخصیت شاعر نامدار ایران پروین اعتصامی، رشد و اعتلای خلاقیت‌ها و آفرینش‌های ادبی بانوان، ترویج و تقویت زبان فارسی در خارج از کشور، ایجاد پیوند بین ادبیات ملل به ویژه در حوزه جهان اسلام، معرفی چهره‌های شاخص زنان ادیب و پژوهنده و تقدیر از زنان در عرصه زبان و ادب فارسی همه ساله در سالروز تولد پروین اعتصامی برگزار می شود. این جایزه در سال ۱۳۸۳ آغاز به کار کرد. طی چهار دوره (از دور دوم تا پنجم) هزار و ۱۶۰ سکه بهار آزادی اهدا شده است. مراسم نخستین دورۀ جایزه ادبی پروین اعتصامی ۱۵ مرداد ماه همان سال، برگزار شد. در این دوره آثاری که برای نخستین‌بار در سال ۱۳۸۱ در دو ردۀ سنی بزرگسال و کودک و نوجوان توسط نویسندگان زن به چاپ رسیده بود مورد ارزیابی قرارگرفت که از میان آن آثار از ۶ اثر برگزیده در ردۀ سنی بزرگسال و ۹ اثر برگزیده در ردۀ سنی کودک و نوجوان تقدیر شد.
دومین دوره این جایزه ادبی، ۱۵ اسفندماه سال ۱۳۸۵ همزمان با یکصدمین سال تولد بانو پروین اعتصامی برگزار شد. در این دوره نیز آثاری مورد ارزیابی قرارگرفت که برای نخستین‌بار در سال‌های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ به طبع رسیده بود. از میان این آثار ۴ اثر در ردۀ سنی بزرگسال و ۶ اثر در ردۀ سنی کودک و نوجوان برگزیده اعلام شد. سومین دوره این جایزه در اسفندماه ۱۳۸۷ در تالار وحدت برگزار شد.

خروج از نسخه موبایل