به گزارش بینەر به نقل از سایت رسمی جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان، در این جلسه که شهردار، رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی، رییس اداره بهزیستی مریوان و جمعی از هنرمندان و فعالین حوزه کودک حضور داشتند، فاتح بادپروا دبیر دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی، طی سخنانی، هدف از اجرای این طرح را آموزش ارزش ها و هنجارهای درون جامعه و مباحث اجتماعی و فرهنگی از طریق کودکان ٧ الی ١٢ ساله عنوان کرد.
بادپروا ضمن اشاره به رقابتی نبودن این طرح، افزود: در اجرای این طرح تلاش بر این است که بعد رقابتی تئاتر مدنظر قرار نگیرد و خانواده ها و کودکان به صورت مستقیم در مباحت فرهنگی و هنری و بخصوص در هنر تئاتر مشارکت داشته باشند و از این طریق بتوانیم تئاتر را در کوچه و خیابان ها و حتی در خانواده ها بیشتر گسترش بدهیم.
فاتح بادپروا افزود: تئاتر مادر هنرها است که از طریق آن می توان بسیاری از معضلات اجتماعی را کاهش داد و جامعه را به سوی شور و نشاط اجتماعی هدایت کرد.
فواد کریمی، شهردار مریوان ضمن اعلام آمادگی همکاری شهرداری با دبیرخانه تئاتر خیابانی و این طرح افزود: آموزش زیربنای توسعه جامعه است و با توجه به اینکه جوامع به طرف فرزند سالاری حرکت می کنند لازم است امروزه کودکان خود در بحث مهم آموزش مشارکت داشته باشند و در آینده نیز شهروندی نمونه برای جامعه شوند.
شیرکو بهمنی، رئیس اداره بهزیستی مریوان با اشاره به معضل های اجتماعی چون طلاق، اعتیاد و کودکان کار اجرای طرح کودکان خلاق را موثر دانست و بیان کرد: امروزه می توان با استفاده از هنر تئاتر کودکان را به سمت کاهش تنش های اجتماعی سوق داد و آنان را به مشارکت مثبت و موثر در جامعه تشویق کنیم چرا که فردا کمکی برای پدران و مادران و جامعه خواهند بود.
در این نشست مقرر شد اعضای حاضر، موضوع ها وآیتم هایی را جهت این امر مشخص و جهت اقدامات بعدی در اختیار دبیرخانه قرار دهند.