رفتن به بالا

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • الثلاثاء ۱ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Tuesday 3 December
    -١٨(°C)
    وزش باد (mph)
    فشار (in)
    محدوده دید (mi)
    اشعه فرابنفش -
    رطوبت (in)
گاه‌شمار تاریخ خورشیدی
فروردین ۱۳۹۵
ش ی د س چ پ ج
« اسفند   اردیبهشت »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

به گزارش بینه‌ر به نقل از مهر، مراسم تشییع پیکر عارف لرستانی بازیگر مجموعه های کمدی تلویزیون امروز ۲۷ فروردین با حضور جمع زیادی از هنرمندان و مردم در تالار وحدت برگزار شد و جای خالی مدیران سیما در این مراسم احساس می شد؛ امری که در چند مراسم تشییع قبلی هنرمندانی که بیشتر چهره تلویزیونی داشتند مشهود بود.

سیدجواد هاشمی که اجرای این مراسم را بر عهده داشت در سخنان کوتاهی درباره نبود مدیران سیما بیان کرد: باید از خود مدیران پرسید که چرا حضور نداشتند.

وی با اشاره به ناهماهنگی بوجود آمده در محل برگزاری مراسم تشییع اظهار کرد: ما انتظار داشتیم که مدیران رسانه ملی در این مراسم حضور یابند با این حال با توجه به اینکه مراسم ابتدا قرار بود در مسجد بلال برگزار شود فکر می کنم شاید مدیران سیما فکر کرده اند که مراسم آنجا برگزار می شود و حتی بسیاری از مردم به تالار وحدت نیامدند و آنجا رفته بودند.

هاشمی درباره این ناهماهنگی عنوان کرد: فکر می کنم این ناهماهنگی باعث این اتفاق شد وگرنه عارف لرستانی را همه دوست دارند.

وی تصریح کرد: من نمی توانم خدایی ناکرده انگی بزنم که چرا مدیران نیامدند ولی متاسفانه ما جای خالی آنها را دیدیم.

هاشمی در این مراسم بیان کرد که مهران مدیری حالش بد شده است و فعلا نتوانسته حضور یابد و حتی دوستانش دایم تماس می گیرند و حال وی را می پرسند و قطعه مدیری را که به لرستانی تقدیم شد، پخش کرد.

رضا یزدانی خواننده نیز در این مراسم برابر تریبون قرار گرفت و قبل از اینکه قطعه ای را اجرا کند بیان کرد که خواندن در این مراسم برایش بسیار سخت است.

میلاد باقری نیز در این مراسم قطعه ای را با بغض اجرا کرد. این برنامه در حالی برگزار می شود که هنوز پیکر عارف لرستانی به تالار وحدت نرسیده است.

جواد هاشمی اعلام کرد که پیکر عارف لرستانی در راه است و بعد از وی برادر هادی کاظمی بازیگر قطعه ای را اجرا کرد.

همچنین سپند امیرسلیمانی نیز درباره نبود مدیران رسانه ملی گفت: در همه این سال ها جای مدیران خالی بوده و حرف ها هم بیان شده است ولی اتفاقی رخ نداده است.

وی درباره حضور مدیران در چنین مراسم هایی یادآور شد: ما در همین مراسم شاهد حضور افرادی بودیم که شاید انتظار نبود باشند و بسیاری از افرادی هم که می بایست حضور می داشتند، نبودند.

این بازیگر در پایان سخنانش بیان کرد: باید از آنهایی که نبودند، پرسید که چرا نبودند. امثال من به خاطر دوستی به اینجا آمدیم. عارف لرستانی برای من همکار نبود بلکه یک دوست و برادر بود و من به خاطر دوستم آمدم و فکر می کنم وظیفه ما بود که بیاییم آنها هم که نیامدند احتمالا وظیفه شان نبوده است که به مراسم بیایند.

مهدی کرم پور کارگردان سینما نیز بیان کرد: آنچه که ناراحت کننده است این است که دل ما برایش تنگ می شود و دوم اینکه او خیلی بیشتر از آنچه بود که در فیلم و سریال ها از او دیدیم.

این کارگردان سینما از مردم خواست به خاطر تمام لحظه هایی که عارف لرستانی آنها را شاد کرده است برایش دست بزنند و جمعیت دقایقی به افتخار او کف زدند.

علی اوجی هم در سخنانی گفت: عارف لرستانی دغدغه شما و کشورش را داشت و به فکر مردمش بود. او یک سال آخر عمرش را بیکار بود و ما قدرش را ندانستیم.

همسر لرستانی در پایان این مراسم اظهار کرد: عارف خوشحال خوشحال رفت و آرزویش این بود که در خواب برود. همیشه دردش مردم بود و از این درد ناراحت می شد و خوشحالم که خوشحال رفته است.

سیامک انصاری، برزو ارجمند، مهراب قاسم خانی، جواد عزتی، جواد رضویان، پرستو صالحی، علی فروتن، خسرو احمدی، سروش صحت، علی مشهدی، سیاوش خیرابی، نیما کرمی، محمدرضا هدایتی، کوروش سلیمانی و تعداد دیگری از هنرمندان در این مراسم حضور داشتند.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

سریال نون.خ و مساله ی زبان !

این نقد سریال نیست. حتی نقد آن چیزی که مطرح می شود نیز ممکن است نباشد. بیشتر بیان مساله و اشتراک گذاری سوالی است که شاید برخی از فیلمسازان و حتی تئاتری های کوردستان نیز با آن مواجه باشند. از این رو از زبان ساده تر و خودمانی تری نیز برای نوشتار استفاده می کنم. چند روزی است که سریال تلویزیونی «نون. خ» از شبکه ی یک سیما پخش می شود. داستان این سریال که از همان الگوی سریال پایتخت پیروی می کند ، این بار در یکی از مناطق کوردستان اتفاق می افتد. فارغ از اینکه مکان داستان بیشتر شبیه به روستاست و معلوم نیست چرا سازندگان اصرار دارند آن را شهر معرفی کنند، و یا اینکه در جمع اهالی روستا نیز یکی از بازیگران فارس است و بسیار روان فارسی صحبت می کند و معلوم نیست چرا به تنهایی او فارسی را اینگونه صحبت می کند و سایرین به شکل دیگر؛ اما حضور بازیگران بومی منطقه و حضور موسیقی کوردی در سریال، از ویژگی های خوب آن به حساب می آید. اما آنچه بحث اصلی این نوشتار است مسئله ی زبان است. چیزی که از روز اول پخش سریال ذهنم را به خود مشغول کرد اما ترجیح بر آن شد تا لااقل بعد از پخش چند قسمت مسئله طرح شود. امروز که واکنش توییتری برخی از مردم نسبت به مسئله ی زبان بکار رفته در این سریال را دیدم، زمان طرح مسئله را مناسب تشخیص دادم. زبان کوردی، اگر چه دارای واژگان مشترک با زبان فارسی است و حتی بنا به اظهار نظر بسیاری از کارشناسان این دو زبان هم ریشه هستند و هر کدام در جغرافیای خود تغییرات زمانی و کاربردی و خود را پیدا کرده است، با این حال این، زبان کوردی، زبانی کاملا مستقل با دستورات گرامری خاص خویش است و لهجه محسوب نمی شود. از این رو تولید یک اثر ملی در کوردستان با حضور شخصیت های کورد، با تولید یک سریال در اصفهان و یا یزد و شیراز و... تفاوت زیادی دارد. چرا که این لهجه های فارسی شیرازی و اصفهانی ولو به صورت غلیظ و با کلمات خاص منطقه نیز ادا شود، نهایتا منظور خود را به مخاطب عمومی منتقل می کند. در سریال نون.خ همه ی کاراکترها -تا این جای قصه- کورد هستند. پس طبیعتاً باید با یکدیگر کوردی حرف بزنند و لزومی به استفاده از زبانی که نه فارسی است و نه کوردی،  ندارند. این امر به ویژه در مناطق کورد زبان که اهمیت خاصی به زبان مادری میدهند بسیار خودنمایی خواهد کرد.  اگر داستان این سریال در نقاطی دیگر از ایران که به دلایل مختلف ، برخی خانواده ها ترجیح داده اند با کودکانشان به جای زبان مادری با زبان ملی صحبت کنند، ساخته می شد، کمتر مسئله ی زبان خودنمایی می کرد و می شد کاراکترهای فیلم را از این خانواده ها معرفی کرد و به راحتی مسئله را توجیه نمود، اما در تمامی شهرهای کوردزبان، مسئله ...

جدیدترین خبرها

وعده گاه مسئولین

روز شمار عنوان وعده
2891
روز گذشته
آیا سینمای مهاباد دوباره بازگشایی می شود؟
css.php
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: