رفتن به بالا

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • الثلاثاء ۶ ربيع أول ۱۴۴۶
  • 2024 Tuesday 10 September
    -١٨(°C)
    وزش باد (mph)
    فشار (in)
    محدوده دید (mi)
    اشعه فرابنفش -
    رطوبت (in)
گاه‌شمار تاریخ خورشیدی
بهمن ۱۳۹۵
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
  • دوشنبه 18 بهمن 1395 - 19:10
  • کد خبر : 3640
  • مشاهده : 901 بازدید
  • س.ت » هنر
  • چاپ خبر : مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از سمت خود استعفا داد

به گزارش بینەر، رحیمی زنگنه با انتشار پیامی از سمت خود استعفا داد. متن پیام به شرح زیر است:

«اکنون با گذشت سه سال و نیم خدمت در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اصحاب فرهنگ و هنر می توانند وضعیت فعلی فرهنگی استان کرمانشاه را با گذشته مقایسه نموده و به عدل و انصاف داوری کنند.
اینجانب در این دوره که توفیق خدمتگزاری به فرهنگ این مرز و بوم را پیدا کردم در همه لحظات خدای سبحان را ناظر بر اعمال و رفتار خود قرار داده و همواره در تلاش بودم که با وجود موانع پر شمار، خدمتگزاری خدوم برای مردم فرهیخته کرمانشاه باشم. اکنون نیز برای کمک به آرامش سیاسی استان، تداوم سیاست های فرهنگی دولت و جلوگیری از سیاست بازی های غیرمعمول کوته اندیشان منفعت طلب، استعفای خود را اعلام می نمایم
از وزیر محترم و فرهیخته فرهنگ و ارشاد اسلامی بواسطه اعتماد و درخواست تمدید ماموریت علی الرغم مخالفت های استانی صمیمانه سپاسگزارم. آنچه که برای اینجانب مهم بوده و هست سرنوشت فرهنگ مردمی مظلوم و رنج کشیده است که قربانی منافع باندی و جناحی شده است.
مردم عزیز کرمانشاه بخوبی می دانند که با همه کمبودها و نامهربانی ها به عشق خدمت به آنها ساختم و دم بر نیاوردم و به مدد عنایت حضرت حق توفیقات بزرگی در تاریخ فرهنگ و هنر این کهن سرزمین رقم خورد. اگر منابع مالی اجازه می داد کارهای بزرگ تری انجام می گرفت.
امروز از صمیم قلب خوشحالم که بار سنگین مسوولیت از دوش من بر داشته می شود و از همه آنانی که مرا در این مدت یاری رساندند صمیمانه سپاسگزارم و آینده ای روشن و پر امید برای فرزندان ایران اسلامی از خداوند بزرگ مسالت می نمایم.»

 

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

سریال نون.خ و مساله ی زبان !

این نقد سریال نیست. حتی نقد آن چیزی که مطرح می شود نیز ممکن است نباشد. بیشتر بیان مساله و اشتراک گذاری سوالی است که شاید برخی از فیلمسازان و حتی تئاتری های کوردستان نیز با آن مواجه باشند. از این رو از زبان ساده تر و خودمانی تری نیز برای نوشتار استفاده می کنم. چند روزی است که سریال تلویزیونی «نون. خ» از شبکه ی یک سیما پخش می شود. داستان این سریال که از همان الگوی سریال پایتخت پیروی می کند ، این بار در یکی از مناطق کوردستان اتفاق می افتد. فارغ از اینکه مکان داستان بیشتر شبیه به روستاست و معلوم نیست چرا سازندگان اصرار دارند آن را شهر معرفی کنند، و یا اینکه در جمع اهالی روستا نیز یکی از بازیگران فارس است و بسیار روان فارسی صحبت می کند و معلوم نیست چرا به تنهایی او فارسی را اینگونه صحبت می کند و سایرین به شکل دیگر؛ اما حضور بازیگران بومی منطقه و حضور موسیقی کوردی در سریال، از ویژگی های خوب آن به حساب می آید. اما آنچه بحث اصلی این نوشتار است مسئله ی زبان است. چیزی که از روز اول پخش سریال ذهنم را به خود مشغول کرد اما ترجیح بر آن شد تا لااقل بعد از پخش چند قسمت مسئله طرح شود. امروز که واکنش توییتری برخی از مردم نسبت به مسئله ی زبان بکار رفته در این سریال را دیدم، زمان طرح مسئله را مناسب تشخیص دادم. زبان کوردی، اگر چه دارای واژگان مشترک با زبان فارسی است و حتی بنا به اظهار نظر بسیاری از کارشناسان این دو زبان هم ریشه هستند و هر کدام در جغرافیای خود تغییرات زمانی و کاربردی و خود را پیدا کرده است، با این حال این، زبان کوردی، زبانی کاملا مستقل با دستورات گرامری خاص خویش است و لهجه محسوب نمی شود. از این رو تولید یک اثر ملی در کوردستان با حضور شخصیت های کورد، با تولید یک سریال در اصفهان و یا یزد و شیراز و... تفاوت زیادی دارد. چرا که این لهجه های فارسی شیرازی و اصفهانی ولو به صورت غلیظ و با کلمات خاص منطقه نیز ادا شود، نهایتا منظور خود را به مخاطب عمومی منتقل می کند. در سریال نون.خ همه ی کاراکترها -تا این جای قصه- کورد هستند. پس طبیعتاً باید با یکدیگر کوردی حرف بزنند و لزومی به استفاده از زبانی که نه فارسی است و نه کوردی،  ندارند. این امر به ویژه در مناطق کورد زبان که اهمیت خاصی به زبان مادری میدهند بسیار خودنمایی خواهد کرد.  اگر داستان این سریال در نقاطی دیگر از ایران که به دلایل مختلف ، برخی خانواده ها ترجیح داده اند با کودکانشان به جای زبان مادری با زبان ملی صحبت کنند، ساخته می شد، کمتر مسئله ی زبان خودنمایی می کرد و می شد کاراکترهای فیلم را از این خانواده ها معرفی کرد و به راحتی مسئله را توجیه نمود، اما در تمامی شهرهای کوردزبان، مسئله ...

وعده گاه مسئولین

روز شمار عنوان وعده
2807
روز گذشته
آیا سینمای مهاباد دوباره بازگشایی می شود؟
css.php
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: