رفتن به بالا

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


    -١٨(°C)
    وزش باد (mph)
    فشار (in)
    محدوده دید (mi)
    اشعه فرابنفش -
    رطوبت (in)
گاه‌شمار تاریخ خورشیدی
خرداد ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« اردیبهشت   تیر »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

به گزارش بینەر، جشنواره¬ ملی فیلم سلامت با هدف جمع آوری ایده¬ های بزرگ و دعوتی از سینماگران و هنرمندانِ متعهدی که سالم زیستن آدمی، دغدغه¬ی آنها است، اول تا پنجم شهریور در چهار بخش «فیلم های سینمایی»، «مستند»، «برنامه های تلویزیونی» و بخش «دانشجویی» برگزار خواهد شد.

بر اساس فراخوان این رویداد فرهنگی هنری، آشنایی مخاطبان و آحاد جامعه نسبت به اهمیت سلامت فردی، جامعه و محیط پیرامون، توجه دادن هنرمندان و سینماگران ایرانی در جهت ضرورت تولید آثار متناسب و مرتبط با موضوع سلامت، تقدیر از فعالان و سازندگان آثارتصویری مرتبط با حوزه سلامت و ترغیب سمن ها (سازمان های مردم نهاد) و سازمان های بخش خصوصی و دولتی حوزه سلامت با استفاده از توان سینما برای فرهنگسازی عمومی از جمله اهداف برپایی جشنواره سلامت است.

شرایط شرکت آثار در این رویداد بدین شرح است:

*مدت زمان آثار

بخش سینمایی :بیش از ۷۰ دقیقه

بخش مستند :از ۱۵ تا ۶۰ دقیقه

بخش دانشجویی :۳ تا ۳۰ دقیقه

بخش برنامه های تلویزیونی :تا سقف ۹۰ دقیقه

*موضوعات جشنواره

تمامی آثار مرتبط با تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی (نظیر پیشگیری و درمان انواع بیماری¬های واگیر و غیر واگیر و بیماری های خاص، ترویج تغذیه سالم، تحرک فیزیکی، دوری از دخانیات، دوری از مواد مخدر و محرک، دوری از الکل، زندگی عاری از خشونت و آسیب ها به ویژه حوادث ترافیکی، سلامت روان، مهارت های زندگی و خودمراقبتی، ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو، نقش مردم و ارایه دهندگان خدمات بهداشتی در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت، طرح تحول سلامت، سلامت و ایمنی غذا، سلامت و ایمنی محیط زیست، پیوند اعضاء، اهداء خون، ایدز) می ¬توانند در این جشنواره شرکت کنند.

*گاهشمار جشنواره

آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار ۲۰ تیر ماه خواهد بود و اطلاع رسانی درباره اسامی آثار پذیرفته شده ۲۰ مرداد انجام می شود. همچنین افتتاحیه جشنواره اول شهریور و اختتامیه آن ۵ شهریور خواهد بود.

*جوایز

*بخش بلند سینمایی

جایزه اول: تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال

جایزه دوم :تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال

جایزه سوم : تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخاربه مبلغ ۸۰ میلیون ریال

همچنین هیات داوران از میان آثار منتخب می تواند یک جایزه ویژه به همراه تندیس و دیپلم افتخار اهدا کند .

*بخش مستند

فیلم‌های مستند منطبق با موضوعات جشنواره که زمان آن‌ها حداکثر ۷۰ دقیقه باشد، در این بخش پذیرفته می شود.

جایزه اول: تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال

جایزه دوم :تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۸۰ میلیون ریال

جایزه سوم : تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخاربه مبلغ ۶۰ میلیون ریال

همچنین هیات داوران از میان آثار منتخب می تواند یک جایزه ویژه به همراه تندیس و دیپلم افتخار اهدا کند .

*بخش برنامه¬ های تلویزیونی

جایزه اول: تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال

جایزه دوم :تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۸۰ میلیون ریال

جایزه سوم : تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخاربه مبلغ ۶۰ میلیون ریال

همچنین هیات داوران از میان آثار منتخب می تواند یک جایزه ویژه به همراه تندیس و دیپلم افتخار اهدا کند .

*بخش دانشجویی

این بخش شامل فیلم های کوتاه ،مستند و انیمیشن خواهد بود که در یک جایگاه مورد قضاوت قرار خواهد گرفت .

جایزه اول: تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۵۰ میلیون ریال

جایزه دوم :تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ ۴۰میلیون ریال

جایزه سوم : تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخاربه مبلغ ۳۰میلیون ریال

همچنین هیات داوران از میان آثار منتخب می تواند یک جایزه ویژه به همراه تندیس و دیپلم افتخار اهدا کند .

*جوایز سازمان ها ی دولتی ،خصوصی و مردم نهاد

با توجه به تنوع موضوعی در بخش سلامت سازمان های دولتی ،خصوصی و مردم نهاد همزمان با مراسم اختتامیه جوایزمرتبط با حوزه موضوعی خود را به بهترین فیلم های منتخب جشنواره اهدا خواهند نمود که متعاقبا اعلام خواهد شد .

*مقررات عمومی جشنواره

نهادها و سازمان‌های دولتی و تهیه کنندگان بخش خصوصی، فیلمسازان و هنرمندانی که مایل به حضور آثار خود در بخش های مختلف جشنواره هستند، ضروری است نکات زیر را رعایت کنند.

*کلیه آثار تولید شده از سال ۱۳۹۴ که در دوره گذشته جشنواره به نمایش در نیامده می توانند متقاضی شرکت در این دوره از جشنواره باشند.

*محدودیتی در تعداد آثار ارسالی برای متقاضیان وجود ندارد.

*تکمیل و ارسال فرم تقاضا به منزله قبول کامل مقررات جشنواره می¬ باشد.

*لازم است بر روی هر دی وی دی کد رهگیری،نام فیلم، نام فیلمساز و مدت زمان فیلم و شماره تلفن کارگردان به طور کامل درج و ارسال شود .

* سه قطعه عکس صحنه(نمای فیلم) با کیفیت ۱۰۰۰*۱۵۰۰ پیکسل و عکس کارگردان با کیفیت ۳۰۰*۲۵۰ پیکسل در هنگام ثبت نام باید در پرتال جشنواره بارگذاری شود.

* فیلم های جشنواره توسط گروهی از مشاورین با هماهنگی دبیر جشنواره انتخاب خواهند شد.همچنین کارشناسانی از حوزه سینما و سلامت فیلم ها را مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند داد .

* متقاضی پس از اعلام انتخاب اثرش توسط دبیرخانه موظف است یک نسخه اصلی اثررا بر اساس فرمتی که از سوی بخش فنی اعلام خواهد شد به دبیرخانه جشنواره ارائه نماید. فیلم هایی که استانداردهای فنی و کیفیت نمایش نداشته باشند از بخش مسابقه حذف می شوند.

*دبیرخانه جشنواره، ارسال کننده اثر را صاحب اثر تلقی می کند. در صورت اثبات خلاف آن در هر مرحله، اثر ارسالی حذف شده و مسئولیت حقوقی آن نیز متوجه ارسال کننده خواهد بود.

*دبیرخانه مجاز است ۳ دقیقه از آثار بخش های مختلف جشنواره را به منظور اطلاع رسانی در اختیار صدا و سیما و شبکه های اجتماعی و رسانه ای قرار دهد

*لازم به ذکر است نسخه ارسالی فیلم برای بازبینی عودت داده نخواهد شد

*به آثاری که به بخش¬های مختلف راه یافته اند، گواهی شرکت داده می شود.

*تکمیل فرم و ارسال اثر در جشنواره به معنای قبول مقررات اعلام شده است.

تعیین تاریخ وزمان نمایش فیلم‌ها به عهده دبیرخانه جشنواره است

*هیچ جایزه‌ای در بخش رقابتی به طور هم‌ارزش میان دو یا چند اثر تقسیم نمی‌شود

*نمایش فیلم ها در جشنواره مطابق مقررات سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد خواهد بود همچنین داشتن پروانه ساخت و نمایش برای آثار سینمایی الزامی است

*اخذ تصمیم نهایی درباره هر نکته ای که در مقررات حاضر پیش بینی نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغییر در بعضی از مقررات، با دبیر جشنواره است.

*نحوه ثبت اثر

متقاضیان شرکت در جشنواره باید با مراجعه به پرتال جشنواره فیلم سلامت نسبت به دریافت فرم تقاضا اقدام کنند و تا تاریخ اعلام شده نسخه بازبینی را همراه با فرم تکمیل شده به دبیرخانه تحویل دهند.

همچنین علاقه مندان با دریافت اپلیکیشن جشنواره فیلم سلامت اقدام به ثبت نام کنند.

 

 

 

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

سریال نون.خ و مساله ی زبان !

این نقد سریال نیست. حتی نقد آن چیزی که مطرح می شود نیز ممکن است نباشد. بیشتر بیان مساله و اشتراک گذاری سوالی است که شاید برخی از فیلمسازان و حتی تئاتری های کوردستان نیز با آن مواجه باشند. از این رو از زبان ساده تر و خودمانی تری نیز برای نوشتار استفاده می کنم. چند روزی است که سریال تلویزیونی «نون. خ» از شبکه ی یک سیما پخش می شود. داستان این سریال که از همان الگوی سریال پایتخت پیروی می کند ، این بار در یکی از مناطق کوردستان اتفاق می افتد. فارغ از اینکه مکان داستان بیشتر شبیه به روستاست و معلوم نیست چرا سازندگان اصرار دارند آن را شهر معرفی کنند، و یا اینکه در جمع اهالی روستا نیز یکی از بازیگران فارس است و بسیار روان فارسی صحبت می کند و معلوم نیست چرا به تنهایی او فارسی را اینگونه صحبت می کند و سایرین به شکل دیگر؛ اما حضور بازیگران بومی منطقه و حضور موسیقی کوردی در سریال، از ویژگی های خوب آن به حساب می آید. اما آنچه بحث اصلی این نوشتار است مسئله ی زبان است. چیزی که از روز اول پخش سریال ذهنم را به خود مشغول کرد اما ترجیح بر آن شد تا لااقل بعد از پخش چند قسمت مسئله طرح شود. امروز که واکنش توییتری برخی از مردم نسبت به مسئله ی زبان بکار رفته در این سریال را دیدم، زمان طرح مسئله را مناسب تشخیص دادم. زبان کوردی، اگر چه دارای واژگان مشترک با زبان فارسی است و حتی بنا به اظهار نظر بسیاری از کارشناسان این دو زبان هم ریشه هستند و هر کدام در جغرافیای خود تغییرات زمانی و کاربردی و خود را پیدا کرده است، با این حال این، زبان کوردی، زبانی کاملا مستقل با دستورات گرامری خاص خویش است و لهجه محسوب نمی شود. از این رو تولید یک اثر ملی در کوردستان با حضور شخصیت های کورد، با تولید یک سریال در اصفهان و یا یزد و شیراز و... تفاوت زیادی دارد. چرا که این لهجه های فارسی شیرازی و اصفهانی ولو به صورت غلیظ و با کلمات خاص منطقه نیز ادا شود، نهایتا منظور خود را به مخاطب عمومی منتقل می کند. در سریال نون.خ همه ی کاراکترها -تا این جای قصه- کورد هستند. پس طبیعتاً باید با یکدیگر کوردی حرف بزنند و لزومی به استفاده از زبانی که نه فارسی است و نه کوردی،  ندارند. این امر به ویژه در مناطق کورد زبان که اهمیت خاصی به زبان مادری میدهند بسیار خودنمایی خواهد کرد.  اگر داستان این سریال در نقاطی دیگر از ایران که به دلایل مختلف ، برخی خانواده ها ترجیح داده اند با کودکانشان به جای زبان مادری با زبان ملی صحبت کنند، ساخته می شد، کمتر مسئله ی زبان خودنمایی می کرد و می شد کاراکترهای فیلم را از این خانواده ها معرفی کرد و به راحتی مسئله را توجیه نمود، اما در تمامی شهرهای کوردزبان، مسئله ...

وعده گاه مسئولین

روز شمار عنوان وعده
2762
روز گذشته
آیا سینمای مهاباد دوباره بازگشایی می شود؟
css.php
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: