به گزارش پایگاه خبری هنری بینهر به نقل از کردپرس، فیلم مستند «ههرمان» تحت عنوان فلسفه رقص کردی به کارگردانی و فیلم برداری محمد فرج زاده جوان عکاس و فیلم ساز کردستانی تهیه و به مرحله پایانی خود رسید. این کارگردان و عکاس سقزی در خصوص فلسفه و اهداف ساخت این فیلم گفت: در رقص […]
به گزارش پایگاه خبری هنری بینهر به نقل از کردپرس، فیلم مستند «ههرمان» تحت عنوان فلسفه رقص کردی به کارگردانی و فیلم برداری محمد فرج زاده جوان عکاس و فیلم ساز کردستانی تهیه و به مرحله پایانی خود رسید.
این کارگردان و عکاس سقزی در خصوص فلسفه و اهداف ساخت این فیلم گفت: در رقص کردی تمام حرکات، اهدافی را دنبال می کنند، برای مثال کوبیدن پا بر زمین به معنی این است که این خاک و وطن من است؛ قاطی شدن زن و مرد در رقص کردی به معنی برابری زن و مرد است؛ گرفتن دست در رقص کردی به معنی اتحاد است. خلاصه دسمال و کلاش و لباس کردی همه معنا و مفهوم خود را دارند.
محمد فرج زاده افزود: رقص کردی یکی از آداب و رسوم و میراث های فرهنگی کردستان است که در مراسمات مختلف اجرا می شود و این مستند زوایای مختلف آن را مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد.
این کارگردان گفت: مستند ههرمان بزودی در جشنواره های معتبر داخلی و خارجی شرکت خواهد نمود، که امیدواریم بتواند مورد توجه قرار بگیرد.
وی در پایان خواستار حمایت های جدی و تسهیل گری سازمان های مربوطه در زمینه فیلم سازی و تولیدات هنری، تشکیل اتحادیه ها و انجمن های تخصصی و حرفه ای، ایجاد رشته های دانشگاهی، برگزاری دوره های کاربردی و آموزشی، برگزاری سمینار و نمایشگاه های فیلم و عکس برای ارتقای سطح تولیدات هنرهای تجسمی و فیلم سازی در استان شد.
نظرات